Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες

Σχέδιο διακήρυξης προς διαβούλευση ανοικτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού με κριτήριο αξιολόγησης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής, για την ανάδειξη αναδόχου που θα αναλάβει την υλοποίηση του έργου "Προμήθεια-εγκατάσταση εξοπλισμού και παροχή λοιπών υπηρεσιών για την υλοποίηση σημείου πρόσβασης ανταλλαγής ευρωπαϊκών ασφαλιστικών δεδομένων" 

Διάρκεια διαβούλευσης 15 ημέρες (από 5/2/2018 ~20/2/2018).

Υποβολή παρατηρήσεων θα γίνει μέσω του portal διαβουλεύσεων του ΕΣΗΔΗΣ. Τυχόν συνημμένα θα πρέπει να υποβάλλονται και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Σχέδιο διακήρυξης

Σχόλια διαβούλευσης

Σχέδιο διακήρυξης για διαβούλευση ανοικτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για σύναψη συμφωνίας- πλαίσιο διάρκειας 3 ετών για την παροχή υπηρεσιών παραγωγικής λειτουργίας στο σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης.

Διάρκεια διαβούλευσης 15 ημέρες (15/12/2016 ~31/12/2016).

Υποβολή παρατηρήσεων μέσω του portal διαβουλεύσεων του ΕΣΗΔΗΣ.Tυχόν συνημμένα των παρατηρήσεων θα υποβάλλονται στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Σχέδιο διακήρυξης

Σχέδιο διακήρυξης για διαβούλευση ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού για την Ανάδειξη Αναδόχου που θα αναλάβει το έργο "Διαμόρφωση χώρου φιλοξενίας προηγμένου υπολογιστικού εξοπλισμού υψηλής πυκνότητας" 

Διάρκεια διαβούλευσης 15 ημέρες (μέχρι 4/12/2014)

Διακήρυξη

Παράρτημα Α΄ (οικοδομικές εργασίες)

Παράρτημα Β΄(ηλεκτρομηχανολικές εργασίες)

Περισσότερα...

Σχέδιο διακήρυξης για διαβούλευση ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού για την υλοποίηση του υποέργου 3"Ηλεκτρονικοποίηση αρχείου επιλεγμένων ΦΚΑ" και υποέργου 6 "προμήθεια εξοπλισμού για την υλοποίηση της πράξης"

Διάρκεια διαβούλευσης 14 ημέρες δηλαδή μέχρι 7/11/2014

Σχέδιο διακήρυξης

Υποβολή παρατηρήσεων

Σχέδιο διακήρυξης για β'διαβούλευση ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού για την προμήθεια εξοπλισμού αναβάθμισης εφαρμογών Λοιπών Ταμείων.

Διάρκεια διαβούλευσης 10 ημέρες (μέχρι 3/10/2014)

Σχέδιο Διακήρυξης

Υποβολή Παρατηρήσεων